2020-01-03 08:06:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A mai napon különösen merész és lelkes

Napi horoszkóp január 3-ra 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars ma belépett Nyilas jegyébe, ilyenkor cselekedeteiben szabadságra törekszik, életszemlélete optimistább, előretekintő módon kommunikál. Ötletei általában nagyszerűek, de valószínűleg bölcs dolog tapintatosan közölni ezeket, mert a Nyilas-Mars hatására ön kissé udvariatlan lehet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars belépett az ön nyolcadik sorsterületére, ez „kétélű kard”: egyrészt tudja, hogy szüksége van a másokkal való együttműködésre, szövetség vagy közös elszámolású ügyekben, másrészt viszont az alkalmazkodás most nem az erőssége. Ami a szívén, az a száján is, és könnyes harapós kedvében találhatják önt.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jól tud együttműködni másokkal a cél érdekében. Derekasan bírja a kemény munkát és a nem túl nagy türelmet igénylő elfoglaltságokat. Ezen a napon már csak arra kellene figyelnie, hogy kissé tapintatosabban viselkedjen.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Vénusz most egymással szextilt alkotnak, remek alkalom egy új szerelmi kapcsolat kezdetére. Ha ön nem független, akkor egy szórakoztató, szeretetteljes délutánt tölthet el a családjával.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A részletekre való összpontosítás jelenleg nem az erőssége, mert a Mars a Nyilas jegyében inkább a látókörét bővíti. A tudás iránti szomjúsága kielégíthetetlen lehet, ám kevés türelme van kemény tények iránt.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez idő tájt az értelme nyugtalan. A legkönnyebben akkor tanul, amikor békén hagyják önt, és amikor valóban érdekli a téma. Amikor a Mars a Nyilas jegyében jár, az ön esetében az optimizmusa az ereje és a gyengesége is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napon a Mars belépett az ön harmadik sorsterületére, ez mindenre elszánttá teszi önt, igen hatékony energiákkal ajándékozza meg ez a bolygóállás. Érdemes most belekezdenie a hosszú távú tervek megvalósításába.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Szaturnusz és Plútó konjunkcióját most fontos komolyan venni. Valószínűleg hiányoznak önnek az elhunyt hozzátartozói, a régi munka vagy a múltbeli dolgok, ugyanakkor erősebbnek érzi magát, mint az elmúlt években bármikor.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Amikor a Mars a Nyilas jegyében helyezkedik el, beszélgetései érdekesek és a lelkesedése határtalan. Gondolkodása nagyon nyitott, és egy jó vitatkozásra mindig készen áll. Nem a legjobb hallgatóság és nem is tudja felvenni a beszélgetések finomságát. Türelmetlen lehet, viszont szeret nevetni és nem haragtartó.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Veszteséget, nehézséget vagy csalódást tapasztalhat meg, amikor megtudja, mit kell elengednie, vagy mely dolgon kell változtatnia. Felelősségteljesen kell viselkednie, még akkor is, ha meg kell válnia valakitől, vagy valamilyen élethelyzettől.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Vénusz és a Hold egy szextilt alkot a negatív jegyekben, ki nem állhatja a kapcsolataink megszokottságát, keresi az újat, az izgalmasat. Persze ezek a rendkívüli kapcsolatok csak addig tartanak, amíg az izgalom, tehát nem kell hosszú távon számolnia velük.


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai napon különösen merész és lelkes, egy kis nyugtalanság vagy kalandvágy tapasztalható. Alapvetően arra törekszik, hogy tágítsa határait, és új dolgokba vághassa a fejszéjét.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: